A.H.M.A.D.S.Y.A.H.I.R

' Hate me is not the weapon to beat me'

Its not Easy To Be Me

Monday, 16 May 2011

      Ok...aku mulakan blog hari ni dgn mengucapkan Selamat Hari Guru kpd semua guru, pensyarah, yg penah mengajar aku dari Taski Abim hingga ke Kolej Unikop..hurmm...Demam pulak ari ni..nk kua pn malas...sbb ari2 nmpk org yg mcm "MAEL LAMBONG"...hengat ko besar sgt ke????

   ok...1st of all...kenapa besar sgt tanggungjwb yg aku dpt ni...aku asa cam x terpikul..bkn la takot...pengecut or others...wlupn just 1 minggu...to be "Ketua Fasilitator" and "Pemangku Presiden MPP" at the same time within 1 week its just like being a Prime Minister...1 minggu 2 cam neraka sgt2 aku rasa...pd pandangan aku n experience aku in involving in Minggu Mesra Siswa...


   byk perkara berlaku...aku penah tgk mcm mana ketua fasi aku dlu kena blame...sgt2 kesian...lgpn HUMAN TENDS TO MAKE MISTAKE...xsalah utk kita berbincang secara baek...Ketua Fasi aku dlu dah menjalankn tugas yg sgt terbaek...klu x xdelah event 2 bergerak dgn baek...mcm every post moterm...ada je bnda x kena...xpe...xkisah...tp its not good to blame one others...igt...kita bergerak as one unit...

   i do hope dat there is no fighting,quarelling nnti...sgt2 penat...aku arap nnti Bekas Ketua Fasi, Joel Alexander dpt membantu aku...aku nk dia berada di blakang aku setiap masa...sokong anda semua akan membuatkan diriku bagai SUPERMAN...byk freshie dlm Induksi kali ini...SY MELETAKKAN HARAPAN 100% dan kepercayaan kepada anda,..wlupn ada yg menentang...sy masih lg bersama anda semua...

   kpd adik2 kakak2 abg2 dalam MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR...sy xkn tglkn anda selagi khidmat sy diperlukan...anda adalah nyawa sy di KOLEJ UNIKOP....i love u guys...!! 

2 org dah mencarut kat aku:

ieda said...

orite bro,,

LiaNaLoVaHoLiC said...

bro bleyh pnye laa...
chaiyok chaiyok chaiyok...
hmm bpe rmi freshie kali ni?

Post a Comment

nk mencarut apa???