A.H.M.A.D.S.Y.A.H.I.R

' Hate me is not the weapon to beat me'

aku xpeduli

Friday, 9 December 2011

haaa...apa perasaan anda klu ada manusia yg x suka anda???
depan baek...blakang cam *******...kutuk anda merata tempat...
klu aku...i dont give a damn laaa...dulik apa aku...
pengalaman org yg sekeliling aku...tawu kn??
sapa tikam aku, kutuk aku kot belakang...tapak kaki sampai kan kat muka...
jgn mula nk pijak aku...aku pijak balik nnti...lalalala...tp...
better...bersabar je la amad...buat dont know ja...kata dah brubah???
hahahaha...x aku peduli pn...lalalalal

aku mampu pegi lebih jauh...tapi....

ari ni...wlupn aku asa mcm mmg career gua dah abis...
tapi aku asa aku mampu g...
cita dia start masa aku form 4...wahhhh...
zaman kegemilangan bola aku 2...
aku bley pg jauh masa 2...tp...
sbb tisu hamstring koyak...
aku tpaksa slow skit...
ok...let we talk about AKMALRIZAL...
dia sorang player yg mmpu maen kat liga perancis...atas sbb kecederaan...
n ranking malaysia yg sgt truk...
dia tpaksa lupakan smua 2...
mmg sedih...siyes...gua sedih gila xdpt g jauh sbb just injured...
kecederaan kekal ni mmg sgt2 perit kot...klu aku operate pn...kena stop maen sukan...
baek aku xpyh operate...tahan...big boys doesnt need to give up..
lastly...gua xmow give...nk try maen bola lg...
i will try my best to get my performance back...
till now...bye

bidang pijak memijak

Tuesday, 6 December 2011

hahaha....bidang pijak memijak ni dah wujud zaman dulu2 g...
tp...zaman skang ni...org byk kata...
pijak kepalaa....
satu ja nk pesan naaa...klu nk pijak kepala aku...sbb aku dok snyap...
nnti aku pijak hampa lek...
senyap bkn bermakna takot...org yg kenai aku ja taw...
aku balaih balik...jgn dok sembang bkn2 blakang aku...aku cukup xsuka org kutuk aku kot blakang...
plg2 aku xsuka dok crita cita tah apa2 kat org...
satg dan aku p pjak satg kot....
ari ni mmg mood aku nk jd macam dlu balik...
aku tataw la sbb apa....aku geram kot...
sbb ada org kutuk aku kot blakang...
jgn jd dpan baek blakang cam pundek ya kwan...
aku pijak hang nnti...

menghadap test mmg hobi baru aku

Monday, 5 December 2011

adoii...
hari2 mesti ada keja...
penat...ok...let we start from the first task utk mggu ni...
selasa...2 test OB n Record...
rabu...prepare utk presentation COMM...
kamis...test software...
jumaat...prepare utk event...
sabtu...event...
ahad...kelas...dah 2 bila aku nk tidoq n rehat...
jem....layan je laa....taun ni,..gua azam nk puaskn ati smua...
hahahahah....tu antara hobi baru aku gak 2...xpnah aku wat msa dlu2...
bad boys gone good...perghhhh....bapak baek skang ni...
aku suka jadi baek....ahhahaha...ringan je otak aku...
bidang gangster sudah ditinggalkn...apa lagi...lets get to the new world...challenge byk...
lg banyak dr dulu...lalalala....suka2...suka la sgt....
till we meet again guys...gua nk study luh...lalalalala

im bax...a little story about me in Dungun

its been a long time since i wrote my last blog...
waaa...
sungguh lama wooo...
quite bz...
with a lot of project paper...
quizzes, tests, and so on...
lalalal....bosan nk memikir sal ni...
ok...skang aku balik la menulis...dulu aktif...
ok...D U N G U N...
now im not a stupid...but a student...UiTM student...lalalalal...
first time sampai...agak goyang la...(tu la hang...dlu gangster sgt...la ni kena jadi baek...allala)
tu cita lama...dlu mayb agak nakal skit la coz menceburi bidang2 gangster2 ni...tp sudah insaf maaa...
xpa...tutup buku...luckily im here... a lot of change...seriously...
i met a lot of people here...agak best gak...heheh...ada kwn2 ramai...anda berjaya mengubah sy...terbaek...
best la...sjak2 dok kelas 3B ni...plg xley blah kena jd kelas rep...adoiii...even aku jd MPP kat kolej...
tp aku xpenah sentuh bab2 kelas rep ni...hehehe...dlu aku x goyang dgn org...kasi pecah ja...
la ni...asyik goyang ja...aku pn xtaw sbb apa...sbb mayb ALLAH S.W.T sygkn aku...
ditakdirkanlah aku kat sini...syukur jgk...even skali lagi jauh dr parent...
kan hampa smua taw...aku anak manja...hehehe...ok....toksah mengarut panjang....
dalam kelas om 3b ni...x dak dgn cacat cela...terbaek smua....nk cita sorang2 penat...
tp best la kelas ni...siyes...aku pn bjaya brubah prangai aku bila dok sini...ala2 skema gitu...
walawehhhh...bdk umah aku pn terbaek...aku mmg penah pk nk tukaq kampus ja...
mana ley gtaw sbb...
tp aku asa x jadi kot...sbb i think...SY SUDAH JATUH CINTA DGN DUNGUN...lalalal
haiiyoooo...dah2....nnti aku sembang pandai laen...ahahha...
till meet again for the next post....promis dat dis blog gonna make new construction...lalalala
gudbye...wish me lux 4 my exam...daaaaaaaa

UiTM Dungun Terengganu...my next destination...!!!

Friday, 1 July 2011

     1st of all...alhamdulillah...thanks to ALLAH S.W.T...sbb bg aku peluang utk smbung degree...bg aku...its not make me proud of my self...but...im proud to make my parent proud of myself..,tima kasih kat MAMA n ABAH yg byk bg support utk blaja...hope dat i can achieve more n more btter next time...hasrat utk sambung ni...mmg dari dlu...dari mula aku cecah kaki kat kolumpo dlu...aku da tanam dalam ati aku..."AKU XKAN STOP SAMPAI DIPLOMA"...n today...i did it...!!!

    Terengganu 2 agak jauh la...tp maybe its ok for me...sbb bila kita da masuk tmpat org...kita kena wat mcm ada dlm tempat org...bg aku....Terengganu mayb its a new place...culture yg aku kena adapt dlm masa yg pnjg...tp xpa...

   Aku akan buktikan kpd semua...yg aku boley buat....aku bley grad DEGREE in OFFICE SYSTEM.....ALLAHUAKBAR

Ku Lihat Layu Dalam Melayu (Tun Dr Mahathir)

Monday, 27 June 2011

Aku lihat layu dalam Melayu
Aku pasti bukan aku seorang sahaja yang nampak
Ada juga bercadang bertanya tuan punya
Tapi bercampur risau dengan tak tergamak
Nanti di kata tak bersyukur
Di kata tak sedar diri
Jadi aku menyendiri memerhati
Dan akhirnya mengakui
Yang kita sendiri membiarkan bunga raya layu ke kanan
Dan dibiar bunga tak cantik mekar di kiri
Aku lihat layu dalam Melayu
Tanah air kita yang punya kita siram kita baja
Tapi angin api kita lupa
Mereka merancang masa menjilat bangsa
13 Harimau bertukar menjadi mangsa
Kita lupa nenek moyang kaya raya
Jangan sekali- kali di gadai harta bendanya
Ku lihat layu dalam Melayu
Ku lihat layu dalam Melayu
Ku lihat layu dalam Melayu
Takkan Melayu hilang di dunia
Ya.Tapi apa guna tak hilang di dunia
Kalau kewujudan tidak dirasa
Petah berbahasa kudrat tak berjasa
Orang berbudi kita hanya tahu merasa
Selalu lari bila di rapat
Selalu malu bila soalan di aju
Selalu segan memberi pendapat
Rela mengikut dari meneraju
Belum nyanyi sudah bersorak
Suka berjanji dalam borak
Bukan kata tak ada otak
Cuma tak berfikir di luar kotak
Ku lihat layu dalam melayu
Ku lihat layu dalam melayu
Ku lihat layu dalam melayu
Aku jadi sayu
Bunga menangis dia mendayu
Mahu jadi cantik tapi ragu
Aku merayu
Bangunlah semula hidup kembali
Jangan tunggu matahari mati
Cepatlah mekar sebelum terlerai
Perjuangan kita belum selesai
Perjuangan kita belum selesai
Perjuangan kita belum selesai

PENGUMUMAN

Monday, 20 June 2011

SY BAKAL KEMBALI AKTIF SOON...NNTIKN KEMUNCULAN GUA YE...AGAK BZ SKIT SKANG SBB TGH CUBA MENGEMBALIKAN APA YG PTOT DIKEMBALIKAN PERJALANAN IDOP AKU SKANG...ARAP BERSABAR...STAY TUNED GUYS

wonderful thing in Minggu Destini Siswa

Sunday, 29 May 2011

    pahit, suka, duka, gembira, tawa,...semua dah tempuh dlm event ni..tanpa ku sedari..pelbagai kejadian dah ku cuba tempuhi...ada yg berjaya...ada yg gagal...tp 97 % berjaya...bkn aku sorang je yg berjaya..tp semua ajk,fasi yg turut membantu aku...bkn stakat 2 je..byk rintangan...
   
    1st day dah tekanan dgn jadual dah...2nd day much better...3 rd day cuma pening dgn persembahan...ni gara2 *** **** la...bangang....tempah teruk2 sangat...tp biasa...aku dok pening pala ari jumaat..bdk hilang...kejar bdk smpi accident.dgn perangai mat said...menyakitkn hati...tp plg dibanggakan induksi kali ini dipuji sbb induksi terbaek kata mama n wak jani...

     as a fasi leader...aku bangga la...haaha...papepn...i will never forget all da memories here...memories could change everything...i will never ever let u down...im gonna miss u all...tq 4 supporting me...MPP, AJK, Fasi, Peers...and all dat involve in dis event...kpd adik2 bru...i love u all...n bktikan anda batch terbaek dlm sejarah unikop....

1st Day As A "Ketua Fasi"

Friday, 20 May 2011

   mmg susah jd leader...2 je ley ckp..tp xpe.. i've managed it well...arap yg terbaek...bdk2 junior yg jd fasi pn da nmpk cam dgr kata dah...seb bek dorang ok...hehehe..yg lama pn nmpk bes...


   happy to see all the veteran back...abg zaki dtg, kak nad...n especially arip...mmg terbaek sgt...muka lama MPP spt syahmi...zack...kak jam...smua...dtg pn dah cukup lega da bg aku...tp yg xbes nye...ada lg yg xdtg...siyes..aku agak sedey kat situ..


   i do hope semangat dari dowang..dowank tnjuk smangat as a fasi...sbb kn masa nk register dlu ramai je nk....TP....klu yg ada excuses 2 sy xkisah la...sbb i understand all of your problem...so i hope da best from u all dis induction program....I DO UTMOST RESPECT U ALL>>>GUD LUCK GUYSSS

Im in POLITIC...why not???

Wednesday, 18 May 2011

    Masing2 ada impian tersendiri dlm mengecapi sesuatu kejayaan dalam hidup mereka...begitu jgk diri sy Ahmad Syahir bin Sobri...yg ingin membuktikan kpd dunia bahawa kita mampu berjaya tanpa perlukan duit yg byk...berjuta2 bg membeli ihsan kejayaan...mimpi.??sy slalu sgt mengimpikan sesuatu yg sgt bermakna...kata org "tanpa impian, mimpi tidak akan jd realiti"...berusahalah selagi kudrat anda masih lg berdaya..

    saya mmpunyai pelbagai impian...byk sgt impian...1st of all...sy sgt tringin n mahu merasakan bagaimana bahang politik di MALAYSIA..ramai yg tidak tahu sy mmg menginginkan untuk terjun ke bidang politik..ingin merasakan bagaimana keadaan di dalam parlimen...bertanding di pilihanraya..MMG..!!pilihanraya MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR is not the same with pilihanraya umum negara...keadaan dlu pn agak takot bg sy...adakah sy dipilih...adakah sy berada di landasan yg benar...Alhamdulillah sy berjaya menempatkn diri dalam MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR di KOLEJ UNIKOP sbg TIMBALAN EXCO AKADEMIK DAN PEMBANGUNAN ICT...for me...it is not the same as what i experience...pilihanraya di kolej hanyalah sekelompok kecil...tp pilihanraya di sebuah kawasan...merebut kawasan di certain place dgn pelbagai contender agak mencabar...mendapat responsibility yg agak berat bg memacu pembangunan negara adalah sgt2 berat...


    for me, I LOVE TO PLAY WITH CHALLENGES.....cabaran mendewasakan kita...sy penah berfikir...klu TUN DR MAHATHIR boley membangunkan MALAYSIA...why not me???as a reference...Tun Dr Mahathir telah menapak dan menempah nama MALAYSIA di persada dunia...dulu mungkin org kenal singapore saja....skang...mana pergi kat dunia ni...I know MALAYSIA...I adore Dr MAHATHIR..jelas skali...byk perubahan kita nmpk kn...org da pndi pakai monorail...dlu mana ada smua 2...kita nek bas kontot je...sy mahu jd seperti beliau...one day maybe....

    anda tanya party mana yg sy nk sertai..???keadilan???no...there are suckkk....my lung, blood, liver, soul, is always UMNO...why UMNO...perjuangan penduduk MELAYU terletak pada bwh bahu mereka...sy bakal menyertai PARTI ini soon...ada bantahan???peduli hape...sbb parti ni lah anak anda semua makan...igt 2....to be the best...i need to win the race to make it to the top...






    insyallah...akan ada nama AHMAD SYAHIR sbg calon bertanding di Parlimen SUNGAI PETANI...insyallah...dgn doa drpd ibu bapa...keluarga,,,kwn2...mungkin sy akan berjaya kelak...insyallah...tuhan tidak akan melupakan hambanya yg sering berdoa...insyallah...i try to prove it that i can

D.E.M.A.M

Tuesday, 17 May 2011

    very hot la today kat kolumpo ni...aku da demam...dah lama xdemam tb2 demam...mayb perubahan cuaca kot...masa kat SUKOB (Sukan Kolej Bersekutu UiTM) di Melaka ari 2 terlampau panas...then blik Kolumpo ni hot jgk...tp kurang skit la...tp its still panas...menggelegak otak smpi dmam da ni...wallaweh...




yg gambar atas ni bkn muka akuh...hiasan ja ek...xdak kena mengena pn...tp kn best klu ada kat umah time2 dmam ni kn...bley manja2 dgn mama...besssssttt...i love my mom...miss her so muchhh

Its not Easy To Be Me

Monday, 16 May 2011

      Ok...aku mulakan blog hari ni dgn mengucapkan Selamat Hari Guru kpd semua guru, pensyarah, yg penah mengajar aku dari Taski Abim hingga ke Kolej Unikop..hurmm...Demam pulak ari ni..nk kua pn malas...sbb ari2 nmpk org yg mcm "MAEL LAMBONG"...hengat ko besar sgt ke????

   ok...1st of all...kenapa besar sgt tanggungjwb yg aku dpt ni...aku asa cam x terpikul..bkn la takot...pengecut or others...wlupn just 1 minggu...to be "Ketua Fasilitator" and "Pemangku Presiden MPP" at the same time within 1 week its just like being a Prime Minister...1 minggu 2 cam neraka sgt2 aku rasa...pd pandangan aku n experience aku in involving in Minggu Mesra Siswa...


   byk perkara berlaku...aku penah tgk mcm mana ketua fasi aku dlu kena blame...sgt2 kesian...lgpn HUMAN TENDS TO MAKE MISTAKE...xsalah utk kita berbincang secara baek...Ketua Fasi aku dlu dah menjalankn tugas yg sgt terbaek...klu x xdelah event 2 bergerak dgn baek...mcm every post moterm...ada je bnda x kena...xpe...xkisah...tp its not good to blame one others...igt...kita bergerak as one unit...

   i do hope dat there is no fighting,quarelling nnti...sgt2 penat...aku arap nnti Bekas Ketua Fasi, Joel Alexander dpt membantu aku...aku nk dia berada di blakang aku setiap masa...sokong anda semua akan membuatkan diriku bagai SUPERMAN...byk freshie dlm Induksi kali ini...SY MELETAKKAN HARAPAN 100% dan kepercayaan kepada anda,..wlupn ada yg menentang...sy masih lg bersama anda semua...

   kpd adik2 kakak2 abg2 dalam MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR...sy xkn tglkn anda selagi khidmat sy diperlukan...anda adalah nyawa sy di KOLEJ UNIKOP....i love u guys...!! 

Sebelum Aku Meninggalkn UNIKOP



    pecaya atau tidak..aku da bejaya..bejaya idop kat unikop ni..dulu masa aku mula smpi..."wat da hell tmpat ni....mcm bangunan zaman dulu je"...statement nih mmg agak mengharukan...tp pecayalah anda...masa aku smpi...mak aku anta...n angkat beg siap tlg letak then blik...xde nk tunggu punya....aku mengaku aku ni anak manja...xcye tanya family aku..tp kalu ni...mak aku da start nk ajar aku...mak aku angkat beg...then letak kat lam bilik...then trus blik...."mama nk blik da...adik blajaq btoi2..."...dgn tmpat seburuk unikop ni la dia suh blajaq...apadia la....tmpat tah pape tah...tp...AKU SILAP....kat unikop ni la aku blaja...mcm2 sgt...persahabatan...cinta....pelajaran...handling wif problem...n byk la....dulu sampai2 unikop mmg aku menyumpah...tp aaku kat sini bwk harapan mak bapak...bkn utk diri aku sendiri...tp tah la...aku syukur la unikop ni bg peluang kat aku blaja...facility dia mmg cam penjara..tp kat cni la aku blaja...dr sem 1 smpi sem 5...sem 6 da praktikal..smangat...hehe...smpi je unikop ni aku nk cite 1 per 1..ahli2 squad apollo...smua peneman aku dr aku sem 1 until now...pahit...duka....suka...lara,,,,smua ada....dr aku sem 1 smpi sem 5 mmg aku ngaku n xterlepas dr sebarang pertikaman lidah...tp 2 perkara biasa...mana ada owg yg 100% smooth je perjalanan dia kat sini

     sy bersama razreen,abu,zaid,zul,zack,ash,sham,syahmi,syabili,zaf,mirul,kordi,andy,arull,k roll,apis roy,apit kedah,soloi,meor,ran,adil,ced,sheqqal,penyu,hamka,hydirr,akmal,ayen,jawa,wawan,pak tam,boy,apit bulu,bob,muhammad qamar,man chomey,kube rafael...dek mal dare,zakwan si keding,bdk2 bola unikop.,MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR UNIKOP,smua bdk blik 34-g...kwn2 unikop...bdk2 unikop smua..sy berjaya..besama mereka...mereka mengajar sy erti sebenar persahabatan..menangis...menjerit...marah...gelak...ketawa...smua bersama..abg sky pn...tima kasih sbb jage sy dr sy sem 1 smpi sem 5...

     sy bersama2 lecturer sy...miss shazleen,miss int,madam nurul,madam habsah,miss  intan,miss zuzu,miss zira,sir rahimi,sir sham,sir azam,,sir amirul,miss wana,miss nadiatul,miss farina n smua penah ajar sy...tima kasih...miss shazleen...tima kasih....miss int...tima kasih...anda mcm kakak sy di unikop....sy xakan lupakan anda....madam nurul...trima kasih....im gonna miss u so much....n all my lecturer....tq so much....miss u...

     mungkin anda tidak tahu mengapa sy di sini....sy dah dpt uitm dah 2 kali...sem 1...mass comm....tp xpg...sem 2 office mgt kat sri iskandar...tp xg gak...nape???sbb sy da berjaya di unikop....sy dtg dari keluarga biasa...sy dtg dr keluarga yg bkn owg kaya...tp sy manage utk berjaya kat unikop...xpenah pointer sy drop bwh 3 pointer...siyesly...ni adalah hasil drpd lecturer2 unikop yg terbaek...mungkin anda slalu kutuk unikop..."unikop buruk"/.."unikop sampah"....tp di sinilah sy perah otak sy sehingga 1 lg langkah...1 step je lg...masa sy jaga orientasi dulu....mungkin cacian dr seorang mak pelajar baru ckp "macam mana lah awak boleh belajar tempat seburuk ni"......sy amat sedih...sedih kerana mak sy cuma mampu menghantar sy di tempat sebegini...mak sy xmampu nk anta sy kat lim kok wing....mmu...n so on....cuma yg ni je mak sy mampu....sy xpnah gagal....pesanan mak sy "mama xdak apa nk tinggal utk anak2 mama...tp mama tgl ilmu,agama,pelajaran supaya anak mama tawu susahnya utk jd org berjaya".....btol ckp mak aku...susah nk jd owg bjaya...senang nk jd owg gagal....dihina....tidak ada masalah...dicaci....tidak ada masalah...yg penting sy mahu anda smua tawu...di tempat seburuk dan sehina inilah mak sy wat sy berjaya...ye.,,,


    anda berjaya dlm segala hal...anda smua anak org kaya....anda smua anak dato'...anda anak owg yg bergaji 5000,4000....sy anak owg yg hanya bergantung kpd pencen kerajaan...500 sbulan....bagaimana???sy xkaya cam anda smua...sy xmalu owg hina tmpat belajar sy..cuma sy sgt2 sedih...ibarat anda menghina ibu sy....dulu mungkin mak ayah sy mmg bekerja...n sy penah idup senang...sgt2...tp bila bapak sy pencen...mmg agak susah...bkn sgt2 susah...tp sy cuba meringankan bebanan mereka...cuba....sy xpenah asa terhina disini...

sy tidak mahu memalukan ibu bapa sy..kerana merekalah tonggak kejayaan sy disini....sy cuba....sy tidak berduit....klu sy cuma makan nasik lemak n nasik bujang...jgn dihina....anda hina family sy kerana duit tersebut dtg dr family sy...sy yakin...tuhan akan mmberikan sgalanya kpd sy stelah sy kluar dr sini kerana sy sudah merasa kesusahan berada disini...erti kesabaran....yakin bahawa tuhan berada besama kita...kunci kejayaan sy...jgn sombong...takbur...menghina kelemahan org laen...mengaibkan org laen.....kerana anda akan tahu..kesengsaraan anda kelak bakal tiba....perasaan mengumpat diblakang...bertalam dua...tlg hindarkan...kerana sy dah berhadapan dgn smua 2...perit bg sy utk hadapinya....sy ingin mengucapkan selamat menghadapi final exam....gud lux to all...luv u more than words that i could say..TLG JGA IBU BAPA ANDA SEBAEK MUNGKIN...KERANA IBU BAPA LAH IDOP KITA...AKU SYG MAK BAPAK AKU...ANDA BAGAIMANA??



i luv my mom so much....i will make it to the top...dont worry...

SY INGIN MENINGGALKAN APA YG SY PTOT TINGGALKN
1)HORMATI LECTURER ANDA...ILMU YG DITURUNKN MERUPAKAN ILMU ALLAH...HORMATILAH MEREKA SEADANYA...
2)SAYANGI RAKAN2 ANDA....KERANA DR MULA ANDA INDUKSI SMPI SEM 6 LAH ANDA AKAN BERSAMA MEREKA...
3)BELAJAR SELAGI ANDA BOLEH....LUPAKAN SEGALA2NYA SEMASA ANDA BELAJAR..

BENDA PLG PENTING...YAKIN ALLAH ITU ADA...

ASSALAMUALAIKUM

AHMAD SYAHIR BIN SOBRI
TIMBALAN EXCO AKADEMIK DAN PEMBANGUNAN KOLEJ UNIKOP

Ahmad Syahir Power ( Author:Aiza Syafina Noorul Azam)

Sunday, 15 May 2011


 Ahmad Syahir..
Dikau memang hebat
Hebat dalam mematahkan hujah aku
Ku katakan hidup cuma sekali
Dikau patahkan kataku
Hidup pertama didunia,hidup kedua di akhirat

Ahmad Syahir
Katamu hidup kita mesti tanpa kot
Bukan bermakna hidup sentiasa keraguan
Cuma was-was mainan syaitan
Usah bimbang ia boleh dilawan

Ahmad Syahir
Dikau memang hebat
Tamsilan yang nyata
Sudah terang lagi mahu bersuluh
Berjaya buat orang ketawa
Katanya ketawa itu nikmat
Walaupun stereotaip
Namun benarlah jua
Memang ketawa pengubat duka
Penyeri kehidupan dunia loka

Ahmad Syahir
Dikau memang hebat
Apa yang mustahil dihadapannya
Dijadikan cabaran melawannya
Tidak mudah untuk putus asa
Toleransi kepada yang lain
Katanya “alaaaaaaa....boley pnya”

Ahmad Syahir
Dikau memang hebat
Hebat sehingga mampu buatku mengarang
Sajak yang rasanya tiada ritma
Sajak yang tidak bermotif abstrak
Yang hanya bermotifkan suasana






made by http://lafinna.blogspot.com/

tq ya Aiza..hahahah...Power la sgt